سفارش تبلیغ
صبا ویژن










راه آهن عشق

رضا طلایی‌نیک، کارشناس مسائل راهبردی و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جنگ نرم علیه نظام و جامعه اسلامی از ویژگی‌های خاصی برخوردار است، اظهار کرد: جنگ نرم به رغم تشابه در برخی از روش‌ها و تاکتیک‌ها، در جوامع گوناگون وجوه متمایزی متناسب با ماهیت و هویت هر جامعه دارد؛ در جنگ نرم علیه حاکمیت و جامعه اسلامی، ایمان، تقوا، صبر و استقامت دینی توأم با ایجاد تردید و انحراف فکری هدف‌گذاری می‌شود.
ایکنا: جنگ نرم بدون اختلال در نظام فکری و اخلاقی و درونی فرد و جامعه، موفقیت‌آمیز نخواهد بود و......


 لذا صیانت از جوهره ایمانی و بنیاین‌های فکری و روحی از الزامات مقابله در جنگ نرم است.

رضا طلایی‌نیک، کارشناس مسائل راهبردی و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جنگ نرم علیه نظام و جامعه اسلامی از ویژگی‌های خاصی برخوردار است، اظهار کرد: جنگ نرم به رغم تشابه در برخی از روش‌ها و تاکتیک‌ها، در جوامع گوناگون وجوه متمایزی متناسب با ماهیت و هویت هر جامعه دارد؛ در جنگ نرم علیه حاکمیت و جامعه اسلامی، ایمان، تقوا، صبر و استقامت دینی توأم با ایجاد تردید و انحراف فکری هدف‌گذاری می‌شود.

وی افرود: دشمن برای پیشبرد اهداف خود در جنگ نرم علیه نظام اسلامی ایمان و خدامحوری و اتحاد و استقامت دینی مردم را نشانه می‌گیرد که با اتخاذ روش‌های پیچیده و عمدتاً غیر مستقیم همراه می‌شود.

وی با اشاره به اولویت قرار گرفتن جنگ نرم برای تخریب نظام اسلامی تصریح کرد: جنگ نرم بیش از روش‌های دیگر در مقابل نظام و جامعه اسلامی اولویت داده می‌شود، اما پایه‌های دینی و مردمی نظام اسلامی مانع از موفقیت‌های دشمنان در نبردهای نظامی و سخت‌افزاری است و لذا توسل دشمنان به جنگ نرم علیه جامعه و حاکمیت دینی به‌رغم پیچیدگی و دشواری از اولویت‌های آنان است.

طلایی نیک در مورد راهکارهای مقابله با جنگ نرم دشمن خاطرنشان کرد: اتکا به بصیرت، ایمان و تقوای دینی راهبردهای اصلی مقابله با جنگ نرم است، زیرا بصیرت، ایمان، تقوا، مبانی فکری اسلامی، رویکردهای اخلاقی و باورهای ایمانی ترفندهای جنگ نرم را خنثی می‌کند.

این کارشناس مسائل راهبردی تأکید کرد: جنگ نرم بدون اختلال در نظام فکری و اخلاقی و درونی فرد و جامعه، موفقیت‌آمیز نخواهد بود و لذا صیانت از جوهره ایمانی و بنیاین‌های فکری و روحی از الزامات مقابله در جنگ نرم است.

وی با اشاره به ضرورت تقویت هویت دینی و رویکردهای اخلاقی در جامعه، گفت: بینش و اتکا به اخلاق و ایمان اسلامی با تعامل فکری و فرهنگی بین آحاد مردم و نخبگان زمینه‌های جنگ نرم را به شدت کاهش می‌دهد؛ در برابر جنگ نرم دشمنان باید هویت دینی و رویکردهای اخلاقی و آگاهی‌بخشی در جامعه تقویت شود.

طلایی‌نیک با بیان اینکه در برابر جنگ نرم دشمنان باید از ساختا‌رها، روش‌ها و ظرفیت‌های نرم استفاده کرد، افزود: دشمنان انقلاب و ایران اسلامی با ناامیدی از توطئه‌های سه دهه گذشته توسل به جنگ نرم را آخرین حربه خود قرار دادند و در مقابل استفاده از سازوکارهای فرهنگی و اجتماعی و به‌طور نسبی استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی، امنیتی و سیاسی در قالب راهبرد سیستمی و جامعه برای خنثی‌کردن جنگ نرم ضروری است.

این فعال سیاسی اظهار کرد: جنگ نرم در عرصه‌های فکری، فرهنگی و سیاسی طرح‌ریزی می‌شود و لذا برای مقابله پیروزمندانه در این عرصه باید حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را با حساسیت‌های امنیتی و سیاسی توأم کرد.

این کارشناس مسائل راهبردی با تأکید بر اینکه همه ظرفیت‌های جامعه، نخبگان ‌و گروه‌های مرجع برای مقابله با جنگ نرم هنوز بسیج نشده‌اند، خاطرنشان کرد: محدود کردن تلاش‌ها و برنامه‌های مقابله با جنگ نرم در برخی از نهادها و گرو‌ه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با استراتژی پیروزی در برابر جنگ نرم مغایر است.
 رضا طلایی نیک:
هوشمندی مردم و حضور اقشار جامعه در صحنه‌های مختلف، به‌رغم کم‌کاری برخی نخبگان و نهادهای ذی‌ربط، روند جنگ نرم دشمنان را کنترل کرده است

طلایی نیک افزود: مشارکت عمیق و گسترده نخبگان و همه نهادهای فرهنگی سیاسی و اجتماعی در برابر جنگ نرم از الزامات موفقیت است، البته هوشمندی مردم و حضور اقشار جامعه در صحنه‌های مختلف، به‌رغم کم‌کاری برخی نخبگان و نهادهای ذی‌ربط، روند جنگ نرم دشمنان را کنترل کرده است، اما علی‌رغم حضور هوشمندانه مردم و شکست نسبی دشمنان در عرصه جنگ نرم هنوز تلاش‌ها در این زمینه ادامه دارد.

وی با اشاره به استفاده دشمن از نقاط آسیب‌پذیر جامعه تصریح کرد: دشمن در فتنه‌های داخلی و توطئه‌های خارجی یک سال گذشته به برخی زمینه‌ها و آسیب‌پذیری‌ها امید بسته است؛ عدم مرزبندی‌های شفاف برخی از شخیت‌ها و گروه‌های سیاسی با شبکه‌های فتنه و توطئه و کم‌کاری‌های فرهنگی در حوزه‌های اجتماعی از بسترهای امید دشمنان به ادامه دشمنان است.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در مورد تأثیر فاصله بین نخبگان و مردم در جامعه اظهار کرد: فاصله بین مسئولان و نخبگان یکی از زمینه‌های نفوذ دشمنان برای جنگ نرم است، زیرا با فاصله بین مردم و نخبگان نظام فکری و هنجاری و انسجام اجتماعی با آسیب مواجه می‌شود که استفاده از آسیب‌پذیری‌های فکری و اجتماعی از اولویت‌های دشمنان در پیشبرد جنگ نرم است.

رضا طلایی نیک افزود: دولت و گروه‌های مرجع سیاسی و اجتماعی باید برای کم شدن فاصله بین نخبگان و مردم برنامه عملی و جامع داشته باشند.

 


نوشته شده در جمعه 89/11/29ساعت 6:45 عصر توسط علی نظرات ( ) |



قالب جدید وبلاگ پیچک دات نت